Be the best

YOU

you can ever be

 Yvo började sin resa inom dansen i Holland, Geleen vid 6 års ålder. Då fick han prova på en dansmix av 10 dans och streetdance.Det tog två år innan Yvo fann kärleken till dansen,det var först när han fick tävla som gnistan kom.

Vid 17 års ålder representerade han med sin dåvarande partner junior VM i tjeckien Ostrawa. Efter ett antal partners hittade Yvo en partner som delade drömmar, mål och ambitioner.

Han flyttade till Sverige för att dansa med Elisabeth Novotny och därefter tog karriären fart på riktigt.

20160612_125816

Tillsammans har de vunnit:

8 SM guld i 10-dans,

4 SM guld och 2 silver i standard

1 SM guld och 4 silver i latin

4 plats VM 10-dans

7 plats VM Showdance

Vinnaren av Let’s Dance 2016

Som tränare har Yvo undervisat sen 15 års ålder. Han började med streetdance och hiphop för att sedan gå vidare till social och tävlingsdans. Tillsammans med Elisabeth Novotny har de undervisat allt från showkids, tävlingspar och blivit flitigt anlitade av olika företag för att visa upp showdans. Yvo och Elisabeth har fortfarande ett starkt samarbete trots att de nu är entreprenörer på olika håll.

Utöver detta har de även haft dansshower på Birka cruises tillsammans med artister som Hanna Lindblad, Tina Leijonberg & Lili Öst, samt företagsevent med tex Maybelline & L’oréal, Seven eleven & Pressbyrån, Synsam, Scandic och Vikingline med Tony Irving.

Medverkan i Let´s dance 2016 tillsammans med Elisa Lindström som resulterade i vinst.

 

Om Yvo
Om Yvo